Avem grija de inima ta in fiecare zi

Inima munceste non-stop toata viata. Ofera-i respectul de care are nevoie in fiecare zi cu cateva obiceiuri simple si Forever CardioHealth – suplimentul a carui combinatie unica de ingrediente satisface nevoile zilnice ale fiecarei inimi.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a tras recent un puternic semnal de alarma anuntand ca bolile de inima reprezinta cauza a 17.9 milioane de decese la nivel global in fiecare an, adica a nu mai putin de 31% din totalul deceselor inregistrate anual in intreaga lume. Traim vremuri in care bolile cardiovasculare fac ravagii in toata lumea, iar atentia acordata sanatatii inimii este, din pacate, mai putina ca niciodata. Adoptarea unor obiceiuri de viata simple pot schimba radical aceste statistici si pot transforma semnificativ viata fiecarei persoane, pornind de la inima si pana la toate celelalte sisteme din organism.

Mergi la medic regulat (asigura-te ca iti faci controalele si analizele anual sau conform recomandarilor medicului)

Asigura-te ca dormi suficient – somnul este esential pentru sanatatea inimii, cercetatorii descoperind ca persoanele care dorm 7 ore/noapte au mai putine depozite de calciu in artere decat cele care dorm sub 5 ore sau mai mult de 9 ore

Misca-te cat mai mult – nu trebuie sa fii un sportiv de performanta sau sa mergi zilnic la sala – specialistii sustin ca 30 de minute de activitate fizica moderata pe zi, 5 zile pe saptamana, iti pot mentine inima in forma pe termen lung – tipul de activitate poate varia de la simplele plimbari, la urcat/coborat scari, mers pe jos alert, inot, dans si pana la fitness si alte tipuri de antrenamente la sala)

Alunga stresul si oboseala din viata ta – pun o presiune enorma asupra inimii (nu conteaza ce tip de activitate te relaxeaza cel mai mult – sport, meditatie, citit, ascultat muzica, pictat, scris etc. – asigura-te ca face parte din rutina ta in mod constant)

Fii atent la ceea ce mananci – echilibrul este cheia pentru o inima sanatoasa; in farfuria ta ar trebui sa existe fructe si legume proaspete in cantitati mai mari decat alimentele procesate sau bogate in grasimi nocive

Ai grija la greutate – supraponderalitatea este o ”povara” pentru buna functionare a inimii, de aceea, este important sa te asiguri ca ai o greutate in limite normale pentru varsta si inaltimea ta.

Cultiva-ti pasiunile – fa mai mult din ceea ce iti place si esti pasionat; sa iti cultivi pasiunile este una dintre cele mai mari ”bucurii” pe care le poti oferi inimii tale.

Nicio zi fara CardioHealth

CardioHealth vine in completarea unor obiceiuri sanatoase de viata, care vor oferi inimii tale energia si puterea de care are nevoie pentru ca tu sa fii mereu in forma. Este un supliment alimentar exceptional, conceput pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. Cum reuseste?

·       Intretine nivelul optim al homocisteinei

Vitaminele complexului B prezente in Forever CardioHealth (respectiv vitaminele B6, B12 si acidul folic) si-au demonstrat rolul in mentinerea nivelului homocisteinei la valori scazute, iar aceasta conversie catre valori mici este benefica pentru sanatatea inimii si buna functionare a vaselor sanguine.

·       Acopera necesarul de coenzima Q10

Coenzima Q10 este o enzima produsa in organism necesara desfasurarii normale a proceselor biochimice din celule (implicit cele cardiace si vasculare). Pe masura inaintarii in varsta, s-a raportat scaderea semnificativa a nivelului ei in organism. CardioHealth furnizeaza exact cantitatea suplimentara de coenzima Q10 de care are nevoie organismul tau.

·       Furnizeaza o combinatie unica de antioxidanti esentiali

Contine o selectie de extracte botanice (din seminte de struguri, turmeric, Boswellia serrata, frunze de maslin), despre care studiile au aratat ca sunt benefice pentru sanatatea aparatului cardiovascular. Pe langa toate aceste ingrediente, in formula produsului au mai fost incluse substante minerale precum magneziu si crom, importante pentru sanatatea inimii, lecitina (recunoscuta pentru efectul de lubrifiere vasculara si de mobilizare a lipidelor, cu rol de prevenire a depunerii lor in peretii vaselor) si vitaminele C si E, puternic antioxidante.

Toarna continutul plicului in paharul cu Aloe Vera Gel, amesteca usor si savureaza in fiecare zi, iar inima ta iti va multumi.