NOU - Totul despre Sonya Daily Skincare System

Exista trei tipuri de piele: uscata, grasa si mixta. Cel mai usor mod prin care iti dai seama ce tip de piele ai este sa studiezi, timp de cateva ore, aspectul tenului dupa ce te-ai spalat pe fata. Retine insa ca, pentru ca testul sa functioneze, nu trebuie sa aplici niciun produs de ingrijire dupa spalare.

  • Tenul uscat este lipsit de stralucire – pielea este crapata, solzoasa, se exfoliaza constant.
  • Tenul gras este lucios si cu aspect incarcat – il identifici usor urmarind cu atentie zona T - frunte, nas si barbie.
  • Tenul mixt imbina caracteristicile primelor doua tipuri.

Daca esti norocoasa sa ai piele normala, tenul tau va avea un aspect echilibrat, curat, sanatos, fara a identifica vreo urma de stralucire intensa, grasime sau exfoliere.

Vestea buna este ca, indiferent de tipul de piele pe care il ai, noi, la Forever Living Products avem produsele ideale pentru ca tu sa te bucuri de un ten perfect si radiant in fiecare zi. Daca ai un ten uscat, gras sau mixt, Sonya daily skincare system este gama ideala pentru o ingrijire corecta.

Aceasta gama de produse dovedite stiintific, cu actiune sinergica, foloseste un sistem de livrare a gelului care conduce aloea, substantele hidratante si ingredientele botanice direct in piele. Are o concentratie crescuta de aloe si un sistem de hidra-infuzare pentru piele care ii imbunatateste felul in care se simte la atingere si aspectul general.

REFRESHING GEL CLEANSER

Renunta la sapunurile traditionale in favoarea acestui gel bland de curatare a tenului, care nu usuca pielea. Refreshing gel cleanser foloseste un sistem de livrare a gelului care a fost infuzat cu aloe si ingrediente botanice puternice pentru a-ti hrani pielea in timp ce o curata delicat de impuritati sau reziduuri.

Inca din primul moment in care gelul racoritor iti atinge pielea, vei simti imediat efectul calmant si blandetea cu care are grija de tenul tau. Aceste efecte se datoreaza combinatiei de agenti de curatare si hidratare, printre care se remarca uleiul presat la rece din baobab – premiat pentru acizii grasi nesaturati cu care hraneste.

Extractul din fructul Acacia concinna, care se regaseste in junglele tropicale din Asia, este un agent natural de curatare - indeparteaza celulele moarte, impuritatile si urmele de machiaj si ofera o experienta completa si delicata de curatare a tenului. Contine, de asemenea, si antioxidanti puternici precum aminoacizi din mere si hidroxiacetofenona.

ILLUMINATING GEL

Stralucirea si luminozitatea tenului tind sa paleasca pe masura ce trec anii. insa nu este obligatoriu sa se intample asta. Illuminating gel reface tesuturile si reda tenului supletea, tineretea si stralucirea naturala. Datorita peptidelor incapsulate in gelul cu absorbtie rapida, prin tehnologia de ultima ora folosita, formula acestui produs transporta ingredientele direct in piele.

Mixul unic de alge verzi si brune, care contribuie la uniformizarea tonului pielii si la ameliorarea semnelor imbatranirii, a fost combinat cu lipozomi si extract din florile de trifoi rosu, pentru a ajuta la reducerea aspectului porilor dilatati.

Illuminating gel este un produs unic pe piata, datorita infuziei unice de ingrediente botanice asiatice, celebre pentru efectele lor de a echilibra diferentele de ton ale pielii si de a lasa pielea moale, catifelata si stralucitoare.

REFINING GEL MASK

Cu siguranta ai auzit numeroase persoane spunand ca au nevoie de somnul de frumusete. Insa stiai ca poti obtine acelasi efect proaspat si revigorat al tenului si cu ajutorul unei masti?

Noul refining gel mask este un produs premium care hraneste si uniformizeaza tonurile pielii in timp ce dormi. Aplica o cantitate generoasa de masca pe toata suprafata tenului seara, inainte de culcare, si las-o sa actioneze peste noapte. Prin stimularea functiilor naturale ale pielii in timpul somnului, masca ajuta la mentinerea echilibrului, controland uleiurile secretate si oferind tenului luminozitate. Pentru a potenta si mai mult efectele mastii, am infuzat gelul cu mai multe extracte vegetale si mai multe tipuri de uleiuri – din seminte de morcovi, de busuioc, din boabe de soia etc.

Gelul racoritor se absoarbe rapid in piele, pentru ca tu sa beneficiezi de proprietatile hidratante ale gelului nostru bogat de Aloe vera, dar si ale extractelor botanice, precum cel de mar, de trifoi, de bambus coreean si ale lemnului dulce, cu efect antioxidant. Acest amestec de ingrediente de calitate iti hidrateaza tenul in timpul somnului, fara a-ti lasa pielea grasa. Spala-te pe fata dimineata, cu apa din abundenta, si admira apoi efectele in oglinda bucurandu-te de un chip stralucitor in fiecare zi.

SOOTHING GEL MOISTURIZER

Poate parea o lotiune simpla la prima vedere, dar de fapt este un gel minunat, care pur si simplu se ”topeste” in piele. Bogat in extracte vegetale si ingrediente active, soothing gel moisturizer se descompune treptat, pana este absorbit complet in piele, lasand in urma un aspect hidratat si inviorat al tenului.

Este un produs superhidratant, cu ingrediente selectate special, care nu lasa pielea incarcata, dar o hraneste in profunzime. Extractele din plante si uleiurile, inclusiv extractul de mar, din fruct de rodie, din smochine, dude, gingko biloba, esteri de jojoba si uleiul de masline hidrateaza pielea si ofera suplete tenului tau. Extractul de beta-glucan din ciuperci calmeaza si echilibreaza tonalitatea pielii. Am adaugat si agenti antioxidanti, precum acidul linoleic si colagenul hidrolizat, care patrund in piele acolo unde este mai mare nevoie de ei.

Am definitivat formula noastra prin adaugarea de uleiuri din coji de portocale si mandarine, musetel, muscata, precum si din fructul de bergamota, care confera prospetime pielii.

SONYA DAILY SKINCARE KIT

De ce sa alegi una cand le poti avea pe toate? Fiecare trusa Sonya daily skincare system contine:

1 - Sonya refreshing gel cleanser (gel demachiant cu efect de improspatare) – 118 ml
1 - Sonya illuminating gel (gel iluminator) – cantitatea neta 28,3 g
1 - Sonya refining gel mask (masca-gel pentru redefinire) – 59 ml
1 - Sonya soothing gel moisturizer (gel hidratant si calmant) – 59 ml

Sonya daily skincare system a fost conceput special pentru pielea mixta, care variaza intre uscat si gras in diferite proportii. Cu produsele noastre inovatoare, nu mai ai grija aspectului mereu lucios sau a exfolierii al pielii, deoarece tenul tau primeste exact hrana de care are nevoie pentru a-si pastra prospetimea si echilibrul in fiecare zi.