infinite by Forever - oferta pe care pielea ta nu o poate refuza

infinite by Forever este oferta pe care pielea ta nu o poate refuza si placerea suprema pe care i-o poti oferi in fiecare zi. In perioada anului in care tenul are nevoie mai mult ca oricand de hidratare, hranire si atentie, iti oferim reduceri la gama care a facut revolutie in industria frumusetii.

Doar in lunile aprilie-mai, ai 15% reducere la fiecare trusa infinite by Forever achizitionata si 10% reducere la fiecare produs individual cumparat din aceasta gama, iar vestile bune nu se termina aici: punctele credit raman aceleasi. Singurul dezavantaj pe care il vei intampina este ca, dupa utilizarea produselor, nu vei mai face fata solicitarilor. Au “patit-o” deja altii inaintea ta. Industria de produse antiaging, din care face parte gama infinite, creste cu 12.5% in fiecare an. Interesul femeilor, dar si al barbatilor, pentru produse si pentru o ingrijire de calitate este in crestere.

Ne place sa inovam. Am facut-o si cu aceasta gama pentru care am folosit ingrediente si tehnologii revolutionare, dar si descoperiri stiintifice de ultima ora. Trei produse de ingrijire a pielii – hydrating cleansing, firming serum, moisturizing cream – si un supliment alimentar dedicat frumusetii – firming complex – formeaza impreuna echipa imbatabila in lupta cu imbatranirea si urmele pe care anii le lasa pe tenul tau.

  • hydrating cleanser – curata in profunzime, indeparteaza cu succes machiajul si pregateste pielea pentru urmatorii pasi din rutina de ingrijire.

  • firming complex – primul supliment Forever destinat exclusiv frumusetii este creat din combinatia unor ingrediente selectionate special pentru a lupta cu efectele imbatranirii de la interior spre exterior – vitamina C, biotina si colagen marin; este partenerul ideal al serului, care este si urmatorul pas din procesul de ingrijire marca infinite.

  • firming serum – premiat in industria frumusetii pentru rezultatele spectaculoase, este considerat asul din maneca intregului ritual de ingrijire a tenului; este si produsul pentru care am folosit cele mai avansate si spectaculoase descoperiri stiintifice in domeniu; are la baza gelul nostru de aloe, dar si ingrediente special selectate pentru a spori fermitatea pielii, a reduce ridurile si a oferi un aspect catifelat si sanatos tenului.

  • restoring creme – ultimul pas al ritualului nostru revolutionar nu putea fi decat o crema ultrahidratanta, cu absorbtie rapida, pentru care s-au folosit nu mai putin de 15 ingrediente cu beneficii crescute pentru sanatatea pielii. Dar cel mai mult ne place sa demonstram ca functioneaza. Iar infinite si-a castigat deja fani in intreaga lume si continua sa ofere experiente uimitoare in ritualul de ingrijire a pielii.

“Schimbarile sunt vizibile la doua luni dupa utilizarea gamei infinite by Forever”, “sunt fericita cu noul meu ten – curat, hidratat, hranit cu tot ce ii trebuie”, “am descoperit ca nu pot lupta cu imbatranirea, dar ii pot estompa semnele pe chipul meu”, “imi place ca are grija sa fiu frumoasa de la interior spre exterior”. “Sunt deja la a doua trusa”. “Cel mai mult imi place ca iti ofera o ingrijire completa – de la procesul de demachiere, curatare si hranire, pana la tonifiere si hidratare intensa.”, “Am renuntat si la baza de machiaj, pentru ca firming serum este ideal inainte de aplicarea machiajului.”

Acestea sunt doar cateva dintre parerile celor care au testat trusa infinite by Forever. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. O simpla cautare pe internet a recenziilor cu privire la aceasta trusa va pune fata in fata cu persoane din lumea intreaga care au descoperit in infinite by Forever un prieten de nadejde al tenului lor si o piedica in calea semnelor inevitabile si inestetice ale imbatranirii.

Nimic nu iti poate oferi o certitudine mai mare ca faci bine ceea ce faci decat satisfactia celor care iti folosesc produsele. Calitatea conteaza si am demonstrat ca produsele infinite livreaza ceea ce promit.

Dupa doi ani de la lansarea trusei si a produselor individuale din ea, putem spune cu certitudine ca avem cel mai complet, hranitor si eficient kit de ingrijire, in special a tenului matur si a pielii uscate. Si suntem #ForeverProud ori de cate ori primim reactiile celor care le-au descoperit beneficiile.