Impreuna in campania ”Forever pentru Romania”

Generozitatea ne aduce impreuna si ne face mai puternici. Si stim ca orice provocare cu care ne confruntam ne aduce sansa sa ne redescoperim, sa gasim solutii creative, sa ne implicam cu si mai multa daruire. Acum, mai mult ca oricand, e nevoie de acest lucru ca de aer. Iar noi reusim prin puterea echipei, asa cum am facut-o intotdeauna.

De aceea va invitam sa sustinem medicii, personalul medical si spitalele din Romania cu echipamentele de care au nevoie pentru a-si implini misiunea nobila de a salva vieti. Pe foreverliving.ro , la orice comanda plasata aveti posibilitatea de a dona 5 lei sau mai mult.

Sa daruim este un gest cu o semnificatie aparte, extrem de puternica. E ceva ce ne imbogateste la nivel personal si ne face mai buni, mai calzi, mai apropiati, mai deschisi. Nu conteaza cat de mult sau putin oferim. Ceea ce conteaza cel mai mult este gestul, gandul si dorinta de a fi generosi si de a ne aduce contributia. Aceste sentimente sunt nepretuite, iar binele facut altora nu poate fi comparat cu nimic. Daruind, vom dobandi la randul nostru mai mult decat ne-am imaginat ca este posibil.

Impreuna am dovedit, in ultimii trei ani, ca echipa Forever Romania isi uneste exemplar eforturile atunci cand motivatia este una puternica, de suflet. Ne-am implicat trup si suflet in parteneriatul cu Rise Against Hunger, un proiect care a generat valuri de implicare, actiune, entuziasm si trairi unice in intrega familie globala Forever. Un proiect pe care si noi, echipa Forever Romania, ni l-am asumat cu bucurie, cu seriozitate si cu inimile deschise si am reusit sa impachetam peste 200.000 de portii de mancare la sesiunile organizate in tara in ultimii trei ani, la care se adauga contributia adusa de calificatii nostri la evenimentele globale. Putin din timpul si resursele noastre inseamna atat de mult pentru cei cu care viata a fost mai putin generoasa! Inseamna ca mii de copii si familii nu s-au mai dus la culcare flamanzi si, mai presus de toate, inseamna zambete, speranta si increderea ca viitorul va fi si pentru ei luminos.

Suntem #ForeverProud de fiecare dintre voi si de intreaga noastra echipa!

Acum, mai mult ca oricand, este vital sa actionam la unison, sa ne implicam cu toata inima. Sa nu precupetim niciun efort si niciun moment. Orice minut este pretios in aceasta lupta si stim ca putem. Pentru ca impreuna e mai usor.