Cu Forever Therm arati mai bine, te simti mai bine

Lista cu rezolutii pentru Anul Nou a devenit o traditie pentru toti cei care-si doresc sa fie organizati si sa-si atinga intr-adevar obiectivele. Iar una dintre rezolutiile cele mai frecvente pe aceasta lista suna, de obicei, cam asa: „Vreau sa slabesc ... kg, sa merg la sala de sport si sa fiu in forma.” Daca te numeri si tu printre cei care si-au propus acest tel in 2021, nu uita ca Forever iti este alaturi cu un produs conceput special in acest scop: Forever Therm – un produs esential in programele noastre Forever F.I.T.

Cand traditia antica se imbina armonios cu tehnologia si cercetarile moderne

Statisticile arata ca numarul celor care vor sa slabeasca si sa fie mai sanatosi este in continua crestere, insa acest tel nu este apanajul exclusiv al lumii moderne. Dorinta de a fi sanatos si mereu in forma o regasim si la civilizatii antice precum grecii sau romanii ori chiar in vremuri mai vechi decat atat.

Pentru a ne sustine in atingerea acestui tel, Forever Living a combinat traditia antica si tehnologia moderna, iar rezultatu este Forever Therm, un produs care te ajuta sa-ti accelerezi metabolismul si sa ai mai multa energie.

Forever Therm contine un amestec vegetal brevetat, alaturi de un mix de nutrienti conceput pentru a maximiza functiile metabolice si a optimiza abilitatea organismului de a arde grasimi.

Amestecul brevetat Forever Termogen din compozitia produsului contine extract din frunze de ceai verde, extract din seminte de guarana si extract din boabe de cafea, ingrediente cu o istorie bogata, specifice fiecarui continent, ale caror beneficii in sustinerea metabolismului si sporirea efectelor programelor de control al greutatii au fost dovedite de cercetarile stiintifice moderne.

Ceaiul verde

Utilizarea ceaiului verde dateaza inca din anul 1.766 i. Hr., in China. De-a lungul secolelor, servirea ceaiului a fost ridicata la rang de ceremonie in anumite parti ale lumii. In prezent, oamenii de stiinta au descoperit ca ceaiul verde contine cantitati importante de antioxidanti si nutrienti. Extractul de ceai verde, datorita polifenolilor din compozitia sa, cunoscuti sub numele de catechine si cercetati pentru contributia lor in termogeneza (arderea grasimilor pentru producerea de energie la nivel celular), furnizeaza sprijin metabolic si antioxidant.

Boabele de cafea verde

Sunt boabele de cafea neprajite inca, populare in intreaga lume. Utilizarea lor a fost atestata din vremuri stravechi in Africa, unde erau consumate datorita continutului bogat in antioxidanti si nutrienti. Prin prajire, boabele de cafea pierd o parte din nutrienti, intre care si acidul clorogenic, despre care cercetarile au demonstrat ca intervine eficient in absorbtia si procesarea zaharurilor din alimente, avand impact si asupra nivelului hormonilor satietatii. Extractul din boabe de cafea verde furnizeaza compusi unici, precum acidul clorogenic, care nu se gasesc in cantitati mari in cafeaua prajita. S-a demonstrat ca acesti compusi activi ajuta la inhibarea absorbtiei glucozei si, astfel, ajuta la mentinerea unui nivel normal de zahar in sange. Acest lucru ajuta la controlul poftei de dulce, precum si la prevenirea scaderii nivelului de energie.

Guarana

A fost utilizata inca din antichitate de civilizatiile din bazinul Amazonului. Tribul Mauessaterres descria guarana drept „elixirul pentru viata lunga.” Era consumata in timpul perioadelor de post pentru a usura toleranta la restrictiile alimentare. Astazi, oamenii de stiinta au identificat in guarana numerosi antioxidanti si nutrienti care explica de ce amazonienii o descriau astfel. Cafeina naturala din guarana asigura un imbold de energie, efectele sale fiind echilibrate de ceilalti nutrienti care ajuta la reducerea senzatiei de foame si intensifica metabolismul.

Cetonele din zmeura

Sunt principalul compus aromatic responsabil pentru culoarea si gustul specifice zmeurei. Ca si in cazul celorlalte componente din amestecul brevetat Forever Therm, si utilizarea zmeurei dateaza inca din vremea Greciei antice. In prezent, oamenii de stiinta au descoperit ca cetonele din zmeura au nu numai efect aromatizant, ci actioneaza benefic si in procesul de slabire. Cercetarile arata ca cetonele din zmeura pot sustine merabolismul lipidelor, care pot fi folosite pentru producerea de energie.

Pe langa amestecul vegetal extrem de eficace, Forever Therm contine si un amestec de nutrienti compus din complexul vitaminelor B si vitamina C. De vreme ce aceste vitamine se pierd in perioade de stres, cum sunt si exercitiile fizice, refacerea stocurilor pentru aceste vitamine este important si poate juca un rol important in sustinerea metabolismului.

Complexul vitaminelor B

Un aport adecvat al acestor nutrienti este esential pentru organism. Vitaminele B contribuie la metabolismul energetic normal, precum si la reducerea oboselii si extenuarii si la metabolismul normal al proteinelor si glicogenilor.

Vitamina C

Contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, precum si la metabolismul energetic normal si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. De aceea echipa noastra de cercetare a inclus 75 mg de vitamina C in compozitia Forever Therm.

Beneficii – cheie:

  • Formula puternica
  • Ingrediente atent selectate, ce actioneaza sinergic
  • Contribuie la reducerea senzatiei de oboseala si epuizare
  • Sustine cresterea nivelului de energie si intensificarea metabolismului
  • Poate fi de un real ajutor in lupta cu kilogramele in plus

Daca telul tau este sa-ti remodelezi corpul si sa te simti mai plin de energie prin utilizarea depozitelor proprii de grasime, Forever Therm este alegerea perfecta. 2 tablete de Forever Therm pe zi, administrate inainte de ora 18 si asociate cu o dieta sanatoasa si un program regulat de exercitii fizice, te ajuta sa-ti atingi mai usor telurile in programul de control al greutatii.