Mic, dar puternic - Forever Aloe Vera Gel la 330 ml

Esentele tari se tin in sticlute mici. Produsul de referinta al companiei, Forever Aloe Vera Gel, este de acum disponibil si in varianta mini, de 330 ml. Toata seva si bunatatea gelului din frunzele de aloe pot fi savurate oriunde si oricand, cu noile cutii mici de gel.

La fel ca fratele lui mai mare, de 1 litru, minigelul la 330 ml este ambalat aseptic si nu contine conservanti artificiali. Este bogat in vitamina C, sustine digestia sanatoasa, creste absorbtia de nutrienti din alimente si reprezinta o sursa naturala de energie pentru corp. Odata cu gelul de aloe am ambalat in fiecare cutie si numerosii nutrienti esentiali din planta.

Forever Aloe Vera Gel este primul produs care a primit certificarea IASC (Consiliul Stiintific International pentru Aloe) pentru continut si puritate. Frunzele de aloe sunt recoltate de pe propriile noastre plantatii, filetate manual si procesate in doar cateva ore de la momentul recoltarii, pentru ca tu sa te bucuri de aloe asa cum a lasat-o natura.

Si Forever Aloe Vera Gel in varianta mini este ambalat in materiale 100% reciclabile, cu 6 straturi de protectie, pentru a mentine gelul proaspat mai mult timp. Ambalajul ofera toate beneficiile partenerului sau de 1 litru, doar ca este mult mai usor de consumat si de luat in calatorii.

Astfel ai acum la dispozitie o noua varianta de a-ti bea portia zilnica de Forever Aloe Vera Gel. Este pur, usor de transportat si extrem de practic, indiferent unde te afli. Si trebuie sa recunoastem, noul minigel este si tare simpatic!

Este ideal pentru a fi oferit cadou echipelor si persoanelor din jur, la diferite prezentari de business sau testari de produse. Vrei ca cineva sa afle despre gelul de aloe vera? Scoate un Aloe Vera Gel Mini pe masuta sau oriunde te-ai afla – la birou, restaurant, in sala de asteptare, la salon, in metrou, tren, avion etc. – si lasa-l sa vorbeasca de la sine. Va atrage cu siguranta atentia si intrebarile curiosilor din jur. E un mod grozav de a castiga un nou client pentru stilul de viata sanatos oferit de cel mai pur gel din industrie.

Secretul obtinerii celui mai pur gel de aloe din lume

Forever Aloe Vera Gel este un produs consumat si iubit de milioane de oameni din intreaga lume. Fiind o companie integrata vertical, Forever controleaza fiecare aspect al productiei, de la plantatiile de aloe  pana la produsul finit. Asigurarea de stocuri permanente pentru toate tarile Forever necesita angajati extraordinari, fabrici exceptionale si tehnologii de ultima generatie.

Propriile noastre plantatii de Aloe vera 

Totul porneste de la plantatiile noastre din Texas si Republica Dominicana, unde cultivam mai mult de 50 de milioane de plante. Fiecare frunza este recoltata manual pentru a ne asigura ca nicio parte din aloe nu este deteriorata si ca, astfel, planta continua sa creasca si in urmatorii ani. Frunzele sunt apoi spalate, curatate si filetate tot manual, pentru a ne asigura ca pleaca spre Texas cel mai pur si de calitate gel din planta, de unde se transforma in produse.

Aloe Vera of America

Localizata in Dallas, Texas, Aloe Vera of America este o fabrica de ultima generatie, unde Forever foloseste tehnologie revolutionara pentru crearea produselor pe care consumatorii nostri le iubesc.

Forever Direct

Centrul nostru din Olanda joaca un rol esential in distribuirea produselor noastre catre reteaua globala de consumatori si ne ajuta sa controlam astfel costurile in timp ce asiguram cea mai inalta calitate pentru acestea. Cu ajutorul angajatilor devotati si al tehnologiei avansate reusim sa impachetam si distribuim coletele rapid si eficient acolo unde este nevoie de ele.