Aloe MPD 2X Ultra - stralucire pentru casa si afacerea ta

Forever Aloe MPD 2X Ultra - detergent lichid biodegradabil, ultra concentrat, ideal pentru orice suprafata sau material – este fara doar si poate produsul de curatenie „bun la toate” in casa ta, mai ales inainte de Paste, cand pregatirile de sarbatori sunt in toi.

O simpla privire in baia si bucataria oricarei gospodarii moderne scoate la iveala o multime de produse pentru curatenie: detergenti de vase si de rufe, solutii pentru curatarea gresiei si a parchetului, spray-uri pentru geamuri, detergent pentru spalarea masinii, solutii pentru curatarea faiantei si a obiectelor sanitare, solutii pentru degresarea aragazului si a cuptorului si lista poate continua.

Forever Aloe MPD

De ce sa alegi Forever Aloe MPD 2X Ultra?

  • Este prietenos cu mediul inconjurator si nu iti pune sanatatea in pericol. 
  • Nu contine fosfor, un component ce se regaseste in majoritatea produselor similare de pe piata si despre care cercetarile au dovedit ca polueaza apa si mediul. 
  • Este biodegradabil.
  • Contine Aloe vera, cu efect de hidratare asupra mainilor si hainelor deopotriva.
  • Are o formula non-abraziva, ceea ce il recomanda si pentru suprafetele delicate.
  • Este de doua ori mai concentrat decat clasicul Aloe MPD, fiind astfel mult mai economic.

Inlocuieste produsele obisnuite de curatenie cu noul MPD 2X Ultra. Un calcul simplu iti arata ca folosirea acestui produs este mult mai avantajoasa. In plus, includerea lui pe lista ta lunara de cumparaturi Forever te ajuta sa-ti indeplinesti statutul de Activ, daca esti un Forever Business Owner si iti dezvolti propria afacere Forever. Si mai mult decat atat: primesti si bonus personal in urma comenzilor tale si ale noilor tai parteneri carora le recomanzi produsul. Aloe MPD 2X Ultra este preferatul intregii tale echipe. Iata si de ce.

Aloe MPD 2X Ultra - produs pentru intreaga casa

Hainele si lenjeria – ideal si pentru masina de spalat rufe
Vasele – indeparteaza in mod eficace grasimea
Gresia si faianta
Parchetul
Obiectele sanitare
Geamurile – fara a lasa urme neplacute
Masina – exterior si interior
Covoarele
Pensulele de pictura

Sfatul Forever:

Cand comanzi Aloe MPD 2X Ultra de la Forever, cumpara si cateva flacoane dozatoare tip spray. Dilueaza detergentul cu apa, conform instructiunilor, pastreaza un flacon in baie, unul in bucatarie si, de ce nu, unul chiar in masina. Vei vedea in scurt timp cat de mult iti va usura munca de curatenie. Incurajeaza-ti echipa sa-ti urmeze exemplul. Casa, masina si afacerea voastra vor straluci.  Gandeste-te la toate locurile in care curatenia zilnica, impecabila este o cerinta obligatorie. Stabileste contacte si promoveaza Aloe MPD 2X Ultra.

Curatenia in pasi simpli, fara batai de cap poarta un singur nume: Aloe MPD 2X Ultra de la Forever Living.