Forever Aloe Bits N’ Peaches – un deliciu Forever

Iunie este luna copilului si a familiei Forever. Si avem toate motivele sa petrecem zi de zi cu o bautura cu totul speciala - Forever Aloe Bits N’ Peaches. Este produsul lunii si atuul fiecaruia dintre noi pentru o afacere de top in sezonul estival.

Forever Aloe Bits N’ Peaches este formula de gel de aloe preferata de copii. De ce? Pentru ca, datorita adaosului de piersici proaspete, are un gust parfumat, dulce-acrisor, care ademeneste simturile oricarui prichindel. Forever Aloe Bits N’ Peaches imbina binecunoscutele beneficii oferite de gelul de Aloe vera cu cele ale pulpei de piersica.

De ce piersici?

Am vorbit cu Dr. Corina Balan, consultant al companiei in materie de produse, pentru a intelege cat de valoroasa din punct de vedere nutritiv este piersica in completarea gelului de aloe in aceasta bautura, considerata poate cea mai gustoasa dintre toate, si iata ce am aflat:

“Piersica este un fruct aromat cu origine exotica si cu o istorie ce dateaza din secolul 10. Sunt originare din China, unde piersicul era perceput ca a fi “pomul vietii”. In acest colt al Asiei, piersicile erau considerate simboluri ale unitatii si ale nemuririi. Istoria si legendele despre acest fruct merg chiar mai departe si vechii persi fac cunoscute aceste fructe si in Imperiul Roman, romanii numindu-le “marul persan”. Piersicile sunt o sursa excelenta de antioxidanti. Un studiu efectuat in 2009 si publicat in “Journal of Medicinal Food” arata ca antioxidanti importanti sunt prezenti in pulpa si coaja piersicii. Acidul chlorogenic, unul dintre antioxidantii de seama din compozitia piersicii, ajuta la combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi, de aceea piersicile pot contribui la incetinirea procesului de imbatranire, iar licopenul si luteina din acest fruct sunt importante in mentinerea sanatatii ochilor, inimii si prostatei.

In compozitia piersicilor intra nu mai putin de 10 vitamine: A, C, E si K si alte 6 tipuri de vitamina B (tiamina, riboflavina, vitamina B6, niacin, acid pantotenic, acid folic). O piersica mare contine 17 g de carbohidrati, din care 3 g provin din fibre, deci vorbim de carbohidrati sanatosi, cu indice glucidic mic. Fibrele ajuta la sanatatea tranzitului intestinal si a unei bune digestii, dar si la mentinerea in limite normale a colesterolului (prin urmare, sunt importante in mentinerea unei bune sanatati cardiovasculare).”

Ca si in celelalte varietati de gel de la Forever, Aloe vera folosita in Bits N’ Peaches este supusa celor mai riguroase controae de calitate. Frunzele sunt filetate manual in cateva ore de la recoltare, pentru ca tu sa te bucuri de cel mai proaspat gel de aloe. Forever Aloe Bits N’ Peaches este ideal daca vrei sa-ti incepi ziua cu o bautura proaspata si racoritoare. Astfel, intreaga familie se va bucura de beneficiile combinate ale gelului de aloe si ale piersicilor bine coapte. Bits N’ Peaches este potrivit si pentru vegetarieni si vegani, nu contine gluten si are aprobarile Kosher si Halal. aloe bits n'peaches

Toate beneficiile cu rol esential in cresterea sanatoasa a copiilor si in mentinerea unei sanatati optime a intregii familii, adaugate la zecile de beneficii extraordinare pe care gelul nostru de aloe le are pentru sanatate, transforma Bits N’ Peaches intr-una dintre cele mai hranitoare bauturi Forever.

Creat din dragoste pentru sanatate, Bits N’ Peaches face luna iunie mai dulce si gustoasa pentru toata familia.

Aloe si piersica – secretul unor retete care vor satisface si cele mai pretentioase gusturi. 

Iti recomandam sa incerci un desert delicios de la Forever - Sorbet de fructe cu Bits N’ Peaches:

• 1 mango congelat
• 120 ml Forever Aloe Bits N’ Peaches
• 2 linguri suc de lamaie
• Joost Pineapple si coaja de lamaie după gust
• fulgi de cocos pentru decor

Taie mango bucati, adauga Aloe Bits N’ Peaches, coaja si zeama de lamaie si Joost si pune amestecul la congelator peste noapte. Mixeaza bine in blender si serveste imediat, decorat cu fulgi de cocos.