Exista intotdeauna ceva care ne uneste

In Ajunul Craciunului anului 1914 s-a intamplat un lucru extraordinar. In timpul Primului Razboi Mondial, taberele din Frontul de Vest au trait ceva ce unii ar considera un miracol. Pe masura ce se lasa intunericul, focurile de arma si zgomotele puternice au incetat. Soldatii nemti au imbracat bradutii in luminite, iar colindele de Craciun au inceput sa rasune din ambele tabere - britanice si germane. Muzica putea fi auzita de departe, in timp ce soldatii imparteau bunataturi si se bucurau de celebrarea acestei sarbatori. 
 
La lumina zilei, trupele nemtesti au fost vazute traversand „Tara Nimanui” pentru a se intalni cu cei din tabara adversa. Le-au urat „Craciun fericit” in limba lor si le-au oferit cadouri in semn de pace. Gestul nemtilor a luat putin prin surprindere trupele britanice, dar la scurt timp dupa aceea le-au intors gestul oferindu-le cadouri si dand mana in semn de pace. Unii povestitori spun ca a avut loc chiar si un meci de fotbal intre cele doua tabere.
 
Ceea ce semnifica aceasta zi este mult mai mult decat un armistitiu. Merge dincolo de convingerile religioase sau de celebrarea Craciunului ori Hanukah. Aceasta zi dovedeste ca, in ciuda diferentelor dintre noi, exista intotdeauna ceva care ne uneste si putem gasi o cale de a lasa deoparte conflictele, dar si de a ne aminti, chiar si pentru cateva momente, ce inseamna acel factor unificator pentru noi. Gandeste-te la cate vieti s-au schimbat in ultimele decenii in jurul lumii, pornind de la o planta mica si de la puterea muncii tale.
 
Sunt Forever Proud ca am fost martor la modul in care Forever Business Owneri au uitat de diferentele dintre ei, au lasat deoparte trecutul sau convingerile proprii si s-au unit intr-o misiune comuna – de a schimba vietile oamenilor din jurul lumii. Forever este credinta noastra impartasita. Este un liant al nostru, al tuturor, care ne ajuta  sa facem ceva ce este mult mai mare decat ne putem imagina. Gandeste-te la cate vieti s-au schimbat in ultimele decenii in jurul lumii, pornind de la o planta mica si de la puterea muncii tale. Beneficiile se intind dincolo de a ajuta oamenii sa-si mentina sanatatea si sa-si dobandeasca independenta financiara. Multi dintre voi ati dedicat timp si bani organizatiilor caritabile pentru a face bine in comunitatile voastre si nu numai. Este o putere foarte mare in aceasta unitate.
 
Evenimentele Forever la care am participat de-a lungul anilor impreuna sunt un exemplu bun in acest sens. Trebuie doar sa privesti cu ochii tai amestecul de culturi si limbi vorbite acolo. Emotiile ma napadesc de fiecare data cand ies pe scena si vad sute de steaguri diferite fluturand mandre. Cum de gasiti unii dintre voi steaguri atat de mari? Lasand gluma la o parte, imaginea este asemenea unei scene dintr-un film. Un alt gand fantastic care-mi vine in minte atunci cand vad multimea imensa din fata mea este ca suntem toti adunati laolalta dintr-un singur motiv – Forever.
 
Sper ca aceasta poveste pe care v-am impartasit-o va ofera linistea de care aveti nevoie si va inspira sa va depasiti limitele, sa puneti deoparte diferentele si sa va uniti pentru a face un bine in perioada sarbatorilor. Atunci cand sarbatoresti cu familia si treci in Noul An, aminteste-ti ca esti Forever si ca prin munca ta ajuti la unirea lumii prin dragostea fata de aloe si credinta in Oportunitatea de Afacere.
 
Sarbatori fericite tuturor!
 
Articol scris de Gregg Maughan, Presedinte FLP International