Echipa Noastra: Vali Hutan - Sef Birou Contabilitate Forever Living Products Romania

 

1. Buna, Vali. Povesteste-ne cum a inceput calatoria ta in Forever Romania. 

Calatoria mea in Forever incepe odata cu infiintarea companiei in Romania, in 1999. Mai intai a fost o colaborare la distanta, cand firma la care lucram pe atunci preluase contabilitatea Forever. Asa i-am cunoscut pe Gabor, Alex (Vasilescu) si Adi (Preda), cu care am colaborat timp de un an si jumatate.

Ulterior, pe masura ce compania incepuse sa prinda radacini in Romania si s-a decis crearea propriului departament de contabilitate in cadrul firmei, am luat decizia, impreuna cu doamna Gabi Dumitru (care era colega mea pe atunci si care astazi este Directorul Financiar al Forever Romania) sa lucram in Forever si sa punem impreuna bazele acestui departament. Si a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o.
Am simtit din prima ca Dora, Gabor si toti ceilalti colegi care erau de atunci in firma (si sunt si astazi!) sunt oamenii de care si printre care am nevoie sa cresc si sa ma dezvolt. Si intuitia nu m-a inselat.
Pe parcursul celor 20 de ani de ani de cand sunt Forever am invatat foarte multe lucruri nu doar in meseria mea, sprijinita intotdeauna de companie, ci si ca om – spiritul de echipa, importanta de a fi mereu aproape de ceilalti si de nevoile lor, chiar daca noi ne desfasuram activitatea mai mult in jurul cifrelor.
Eu am tendinta de a fi o persoana extrem de categorica in meseria mea, dar totodata sunt o fire orientata spre oameni si dornica sa ajut ori de cate ori e nevoie de mine. Am descoperit in Forever un colectiv extrem de cald si onest, care a crescut in timp si care si astazi isi pune sufletul in tot ceea ce face pentru voi.
Acesta este si meritul Dorei si al lui Gabor, care au reusit de la inceput sa ne insufle cele mai frumoase valori, sa ne inspire intotdeauna prin ceea ce fac si sa ne aduca mereu mai aproape unii de altii.  Nu degeaba se spune ca cine se aseamana se aduna. Le multumesc pentru increderea si experientele frumoase pe care le-am trait si stiu ca le vom trai si de acum inainte. 

 

2. In ce consta activitatea ta in cadrul companiei? 

Lucrez in departamentul de contabilitate al companiei, unde ma ocup de partea de contracte si salarizare, de banca, analiza conturilor, constituirea si distribuirea Chairman’s Bonus, operatii legate de evenimente, gestiune si rapoarte vanzari marfa, inventarieri anuale, declaratii, plati, analiza bonusurilor externe, raportari statistice si tot ce mai este nevoie si unde pot sa ajut.
Stiu ca suna totul foarte tehnic, insa imi place mult ceea ce fac si faptul ca intotdeauna activitatea mea se completeaza cu oamenii din spatele acestor activitati este un atu care ma implineste.
Comunic frecvent cu Forever Business Ownerii, incercand sa raspund cat mai prompt solicitarilor lor, si colaborez indeaproape cu colegii din toate departamentele, ceea ce imi ofera o perspectiva mereu proaspata si actuala asupra nevoilor companiei, oamenilor si-mi permite sa iau pulsul si altfel decat din cifre si dosare. Forever este locul in care activitatea contabila a fost adusa la nivelul de intelegere al oamenilor simpli, dar cu visuri mari si o hotarare si mai mare. Si asta ma motiveaza. 

 

3. Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri la final de an? 

Stim ca toate aspectele contabile ale unei afaceri pot fi anevoioase pentru multi parteneri, mai ales daca sunt la inceput de drum si nu au mai avut de-a face cu astfel de lucruri pana acum.
Insa in Forever, procedurile si birocratia sunt mult simplificate fata de ceea ce presupune deschiderea unei afaceri clasice. Iar noi va suntem mereu alaturi in tot acest proces, la fiecare pas dupa semnarea formularului de inscriere, dupa ce luati decizia de a dezvolta afacerea. Va purtam prin toate demersurile necesare pentru ca bonusurile sa ajunga la voi si sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii.
Niciun om nu se naste invatat. Iar Forever este cunoscuta drept locul in care oamenii obisnuiti realizeaza lucruri extraordinare. Pentru ca nu exista piedici, atat timp cat au o comunitate intreaga aproape de ei (de la Sponsor la linia superioara), si pe noi, angajatii companiei, care ii insotim in tot procesul de invatare.
Atat eu, cat si colegii mei din departamentul financiar contabil suntem deschisi catre oricine vine spre noi cu intrebari legate de aspectele contabile ale afacerii. Asadar, atunci cand simtiti ca sunteti in impas, nu ezitati sa ne scrieti intrebarile voastre pe adresa [email protected] si sa ne cereti sprijinul. Veti gasi mereu un coleg dornic sa va fie de folos. Si nu doar noi. Toate departamentele companiei functioneaza zilnic pentru voi. Si sunt oameni frumosi si cu suflet mare care asteapta sa va ajute in planurile pe care le aveti in Forever.
Va doresc sa fiti aproape unii de ceilalti, sa fiti sanatosi, generosi si sa aveti incredere in viitorul vostru alaturi de Forever.
Sarbatori frumoase, pline de iubire si un an nou minunat!    

 

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.