Echipa Noastra: Monica Marcu, Coordonator Depozit Constanta

Va invitam sa cunoasteti o noua colega din echipa Forever Romania. De 17 ani, vede cum se scriu cele mai frumoase povesti si succese in Forever sub ochii ei. Coordoneaza unul dintre centrele noastre de distributie din tara, este energica, plina de bucurie si chiar si dupa atata timp, spune ca vine cu mare drag si placere la munca in fiecare zi.

1. Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania.


Imi amintesc cu mare drag de prima intalnire cu Forever, cu colegii din sediul central din Bucuresti, cu Dora si Gabor Szőcs, Country Managerii companiei, care mi-au insuflat incredere si pasiune fata de pozitia pe care urma sa o ocup si fata de ce presupune activitatea si afacerea Forever. Am fost foarte impresionata de stabilitatea si amploarea companiei, pentru ca atunci am inteles ce inseamna o companie integrata vertical, de la detinerea propriilor plantatii de Aloe vera pana la punctele de fabricatie si de distributie a produselor.
De asemenea, m-a impresionat acest tip de business, stiam teoretic din facultate ce inseamna marketing-ul direct, in echipa, insa in Forever aveam sa descopar cu adevarat puterea network marketing-ului si beneficiile financiare incredibile pe care le ofera celor care se implica in aceasta afacere.


2. In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?


Din ianuarie 2004 coordonez activitatea centrului de distributie Forever din Constanta, care mi-a devenit ca o a doua casa si unde merg cu placere in fiecare zi. De-a lungul timpului, am avut parte, alaturi de colegi si de FBO, de experiente frumoase, dar si de provocari, din care am invatat foarte multe profesional, dar mai ales personal.


Forever Business Ownerii care ne trec pragul ne-au oferit, de-a lungul timpului, nenumarate exemple de vointa, putere, lectii si povesti de succes care ne-au hranit energia si satisfactia de a lucra intr-un mediu care pune accent pe oameni si ii sprijina in tot ce-si propun.
Sunt din fire o persoana deschisa si comunicativa, dornica sa ajut, iar in Forever am invatat ca poti face lucruri obisnuite intr-un mod extraordinar, atata timp cat iti doresti sa fii aproape de ceilalti si de nevoile lor. Toti colegii, din sediul central si de la celelalte depozite din tara, impartasesc aceasta convingere, ceea ce ne face sa gasim impreuna cele mai bune solutii si sa evoluam continuu.


Impreuna cu colegii mei, Razvan si Valentin, avem responsabilitatea bunei functionari a depozitului din Constanta si a unei bune comunicari cu FBO, carora le oferim sprijinul nostru si incercam sa-i ajutam cu tot ce stim. In 17 ani de Forever, am cunoscut oameni minunati, atat FBO, cat si consumatori, cu care am dezvoltat o relatie bazata pe admiratie si respect. Ne bucuram sa fim de ajutor cu orice putem, informatie sau comanda procesata/livrata, pentru ca stim ca asta ajuta la cresterea si consolidarea afacerii lor. De asemenea, ne bucura aprecierea si admiratia lor si, in acelasi timp, ne motiveaza sa devenim mai buni in fiecare zi.


3. Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri?


Anul trecut am avut parte cu totii, angajati si FBO, de multe provocari, cand timp de aproape 4 luni ne-am mutat activitatea, aproape peste noapte, exclusiv in mediul online. A fost o schimbare brusca, neobisnuita pentru noi, care interactionam si comunicam zilnic cu oamenii fata in fata. Insa am demonstrat ca nu suntem doar un business si atat.


Suntem o comunitate unita si am aratat, inca o data, ca nimic nu ne poate opri atunci cand ne uneste un tel comun – de a fi aproape unii de altii si de a ne ajuta reciproc pentru ca visurile Forever sa mearga mai departe.


Vreau sa-i felicit pe colegii mei si pe toti FBO pentru modul minunat in care au reusit sa faca acest lucru. Stiu ca nu le-a fost tuturor la indemana, dar asta ne-a demonstrat cat de adaptabila este afacerea Forever si cum in situatii limita avem puterea sa ne autodepasim. Ii admir pentru rabdarea, pasiunea, perseverenta si profesionalismul cu care isi desfasoara aceasta activitate, deopotriva online si offline.

Este o perioada in care oamenii sunt mult mai deschisi la informatii in ceea ce priveste imbunatatirea sanatatii si posibilitatea unui venit suplimentar. Iar Forever Romania a parcurs pasi importanti in a simplifica si a face mult mai accesibile procedurile de inscriere, sponsorizare, comanda, asa ca FBO pot fi siguri ca sunt in centrul deciziilor pe care colectivul Forever le ia, pentru a-i sprijini sa promoveze si sa dezvolte cu pasiune si profesionalism aceasta frumoasa afacere.


Este, si asta o demonstreaza rezultatele noastre din 2020 si inceput de 2021, cel mai potrivit moment pentru oricine sa-si construiasca o afacere Forever! Indiferent de experienta, de mediul din care provine si de cunostintele pe care le are, Forever pune la dispozitia oricui instrumentele si modul de lucru de care are nevoie pentru a reusi. Sunt mai bine de 17 ani de cand se scriu astfel de povesti de succes sub ochii mei si sunt convinsa ca in viitor vor fi mult mai multe. Le asteptam cu bratele deschise pe toate.


Le doresc tuturor sa-si pretuiasca timpul si sa fie extraordinari in promovarea stilului de viata Forever. Ne este dor de intalnirile cu ei, din cadrul depozitului si de la Bussiness Day si abia asteptam sa ne treaca din nou pragul. Dar pana atunci, vreau sa stie ca suntem alaturi de ei cu tot ce putem si ii sprijinim, ca de fiecare data, cum stim noi mai bine.


Unul dintre putinele lucruri care nu pot fi reciclate este timpul irosit, asadar asigurati-va ca va pretuiti timpul si ca-l folositi pentru a va urca mereu afacerea la un nou nivel.