Echipa Noastra: Mihaela Ionita - Sef Birou Departament AS400 & Relatii Internationale – Forever Romania

 

Mihaela, esti Forever de foarte multi ani. Povesteste-ne cate ceva despre inceputurile tale in companie.

 

Calatoria mea in Forever a inceput acum mai bine de 12 ani, imediat dupa ce am absolvit facultatea. Aici am intalnit o echipa de oameni valorosi, in mijlocul carora stau Dora & Gabor, Country Managerii nostri, cu care am rezonat perfect si pe care ii admir si ii respect foarte mult. Este un colectiv minunat in care imi place ceea ce fac si simt ca munca mea este pretuita.

Am apreciat inca de la inceput cultura sanatoasa a companiei, faptul ca fiecare coleg se implica si trateaza cu profesionalism, seriozitate si empatie orice provocare, chiar daca in trecut poate nu s-a mai confruntat cu respectiva situatie.

 

In ce departament iti desfasori activitatea?

 

Lucrez in Departamentul AS400 & Relatii Internationale, insa nu am activat aici de la inceput. In primii ani am lucrat la secretariat, dar pentru ca nu pot sta deoparte atunci cand in jurul meu se petrec lucruri marete, am fost cooptata la Departamentul AS400 & Relatii Internationale.

Am incercat mereu sa ma bucur de oportunitatile oferite de companie pentru a invata cat mai mult si a ma integra cat mai bine in familia Forever.

In prezent, in Departamentul AS400 ma ocup de procedurile de relocare, Forever Global Pay, situatii legate de Politicile Companiei, intocmirea rapoartelor lunare, procesarea comenzilor in sistemul de operare AS400.  De asemenea, colaborez cu sediul central din SUA si cu sediile Forever din celelalte tari in situatii legate de Customer Care, Politicile Companiei, sponsorizari internationale, modificari in sistemul AS400. 

Iubesc sa lucrez cu oamenii si pentru oameni. Incerc sa ma pozitionez intotdeauna de partea Forever Business Owner-ilor, sa le inteleg perspectiva si sa le ofer cele mai bune solutii pentru fiecare solicitare si situatie in parte.

 

Suntem la inceputul unui nou an. Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri?

 

Anul ce tocmai s-a incheiat a fost unul plin de provocari pentru noi toti, un an care ne-a aratat ca trebuie sa acceptam schimbarea pentru a evolua si ca impreuna putem depasi orice obstacol prin intelegere si rabdare. Facem constant eforturi si suntem alaturi de voi, ca afacerea voastra sa se desfasoare in cele mai bune conditii, indiferent unde va aflati si ce nevoi aveti.

Doresc sa le multumesc tuturor FBO pentru lectiile de viata pe care mi le-au oferit in toti acesti ani si cu precadere in 2020. De la voi am invatat ca pentru a reusi trebuie sa avem curajul de a a ne reinventa.

Pentru a ne indeplini visurile trebuie sa parcurgem uneori etape dificile in viata, iar pentru a construi o afacere puternica trebuie sa ne adaptam oricarui tip de situatie, sa  muncim cu seriozitate  si perseverenta.

In 2020, ati demonstrat inca o data ca puteti face orice. Ca nu exista bariere in drumul vostru catre succes.  Trebuie sa stiti ca undeva, in spate, suntem noi, echipa Forever,  care se bucura cu tot sufletul pentru fiecare reusita a voastra, fie ca este vorba de urmatorul nivel atins in Planul de Marketing, calificarea la Chairman’s Bonus, Eagle Manager, Raliul Global, Forever2Drive sau la alte stimulente oferite de companie. Ne motiveaza sa fim parte a succesului vostru.

Atat eu, cat si colegele mele din cadrul departamentului AS400 & Relatii Internationale, Oana si Eliza, va stam cu drag  la dispozitie pentru orice informatie necesara in consolidarea afacerii voastre. Ne puteti trimite oricand solicitarile si intrebarile voastre la [email protected].

 

Va doresc sa aveti un An Nou cu sanatate si bogat in realizari. La multi ani, dragi Forever Business Owneri! Va imbratisez cu tot sufletul.  

 

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.