Echipa noastra: Daniela Ganciu, Specialist Marketing si Comunicare

Doar 6 ani ma despart de prima mea zi de lucru in echipa Forever Romania. Dar simt ca fac parte dintotdeauna din aceasta familie extraordinara.

Atat de multe lucruri minunate am trait si am invatat in aceasta companie pana acum, cat in alta n-as fi facut-o nici in 20 de ani. Si totul a fost si este in continuare posibil in primul rand datorita Dorei si lui Gabor, carora le sunt profund recunoscatoare pentru aceasta sansa, pentru increderea, generozitatea si dragostea cu care m-au crescut in omul care sunt astazi.

Inca din primele zile si luni de cand am pasit in lumea Forever, mi-au acordat incredere maxima in realizarea unor proiecte pentru care poate nu aveam experienta, dar aveam pasiunea, hotararea si dorinta de a le pune pe roate. M-au scos de nenumarate ori din zona mea de confort si nu aveam cum sa stiu pe atunci ca este calea spectaculoasa  prin care aveam sa ma cunosc mai bine si sa-mi descopar abilitati noi.

 

 

Daca ar fi sa mentionez doar una, as alege cu mana pe inima evenimentele globale ale companiei, unde am avut sansa sa fac parte din echipa de organizare si sa fiu, pentru voi, Forever Business Ownerii nostri, vocea in limba romana pentru atat de multe training-uri valoroase pentru afacerile voastre. Ce daruri nepretuite! Au fost primele experiente din cea mai frumoasa, bogata si vibranta calatorie pe care o continui si astazi, avand ca parteneri de drum atat colegii mei extraordinari din Forever Romania, cat si pe voi, Forever Business Ownerii, care ne sunteti zilnic sursa de inspiratie, pasiune si perseverenta.

Activitatea mea se desfasoara in Departamentul de Marketing si Comunicare si am inceput prin a realiza revista lunara Forever, proiect pe care il continui si astazi impreuna cu colegii mei.

Dintotdeauna am fost pasionata de cuvinte cu sens, in forme si ambalaje care sa miste suflete, sa starneasca reactii si sa trezeasca la viata cititorul, venind dintr-un domeniu pe care mi l-am dorit de mic copil, jurnalismul, si cu o formare in filosofie, mereu orientata spre bine, frumos, cunoastere si, mai presus de toate, om.  Imi place sa-mi pun sufletul in tot ceea ce scriu si fac.  Am gasit in Forever mediul perfect pentru mine: cuvintele si oamenii se imbina extraordinar in compania in care puterea dragostei face legea pe care Forever Business Ownerii nostri o respecta din convingere.

Activitatea mea insa s-a diversificat in timp, iar comunicarea s-a impletit armonios cu marketing-ul, devenind treptat parte din activitatea mea si imi place tare mult, pentru ca vine la pachet cu numeroase provocari care ma mentin mereu alerta, vie. Asadar, impreuna cu Dora, Gabor, cu ”COOLegii” mei de echipa, Cristina, Alexandra, Andreea si Marian, si cu toate celelalte departamente ale companiei dam viata ideilor, campaniilor, brosurilor, cataloagelor si evenimentelor prin care punem in valoare produsele si oportunitatea de business pentru voi.

Ceea ce facem, zilnic, este sa punem omul in centrul actiunilor noastre. Analizam constant rapoarte, statistici si nu exista campanie, strategie, stimulent, idee, material la care sa lucram fara sa ne intrebam daca va ajuta pe voi cu adevarat, fara sa va consultam, ascultam si implicam. Voi si succesul afacerilor voastre sunteti la carma fiecarei decizii pe care o luam.

Suntem aici. Trup si suflet. Oricand este nevoie de noi. Este foarte important pentru noi sa stiti ca  va suntem alaturi in calatoria pe care v-ati ales-o in Forever. Si nu doar ca simpli insotitori. Suntem aici pentru a va oferi energie, motivatie, incredere, idei, solutii, pentru ca drumul spre visurile voastre sa fie pavat cu starea de bine si reusitele de care aveti nevoie pentru a le implini.

 

Va recomand sa cititi si sa promovati revista, a carei valoare cred ca este putin subestimata astazi. Distribuiti-o nu doar in grupurile de FBO, ci si in cele de prospecti, de persoane care cunosc mai putin Forever. A fost de multe ori materialul care a creat podul perfect intre consumatori si produse, intre oameni si oportunitatea de afacere.

Ne straduim mereu sa gasim cele mai frumoase povesti pentru interviuri (le asteptam si pe ale voastre pe [email protected]), cele mai actuale articole si informatii despre produse nu pentru a arata, ci pentru a demonstra ca in Forever avem tot ce ne trebuie pentru suflet, minte si corp, dar si pentru viata linistita si implinita la care visam cu totii.

Stim ca produsele noastre extraordinare vorbesc de la sine. Noi doar va ajutam sa creati o punte de la ele pana la consumatorul final. Pentru ca, in ultima instanta, voi sunteti vocea lor. Insa doar impreuna putem face Forever sa bata cu adevarat in inimile celorlalti, asa cum bate in inimile noastre in fiecare zi.

Noi ducem povestea mai departe, hotarati, entuziasti, pasionati si cu cea mai frumoasa afacere din lume in mainile noastre. Si o facem cu si pentru voi.”