Echipa Noastra: Alexandra Constantin - Specialist Marketing Online Forever România

 
Continuam seria interviurilor noastre cu colegii din Sediul Central din Bucuresti si din Centrele de Distributie Forever din tara si suntem #ForeverProud sa o prezentam pe Alexandra Constantin - Specialist Marketing Online
 
“Anul acesta întreaga omenire a avut parte de o experiență fără precedent, iar în Forever au fost 4 luni extraordinare, care ne-au arătat cât de adaptabili putem fi în situații limită și cât de importantă și valoroasă este activitatea pe care o desfășurăm, atât în calitate de angajați ai companiei, cât și în calitate de proprietari de afacere Forever.
 
Cei care au venit în întâmpinarea oamenilor cu binecunoscutele produse și oportunitatea unei afaceri perfect practicabile și în mediul online au avut rezultate foarte bune. A fost o perioadă de maximă vizibilitate pentru Forever și oamenii au fost mult mai deschiși să accepte o nouă perspectivă pentru ei din punct de vedere al stării de bine și al independenței financiare.
 
Mediul Online și-a arătat puterea și generozitatea. Cu toții ne-am depășit zona de confort și am ieșit mai mult în online pe rețelele de socializare prin postări sau story-uri creative, am interacționat în întâlniri pe Zoom sau am urmărit evenimente live.
 
Sunt parte din familia Forever România de peste 3 ani și jumătate, iar timpul petrecut aici mi-a deschis noi orizonturi și m-a învățat un altfel de marketing, orientat 100% către sufletele oamenilor și nevoile lor specifice din domeniul network marketing-ului. Mi-am însușit faptul că dragostea și bunătatea reprezintă secretele bazei solide pe care compania noastră se dezvoltă de peste 42 de ani în întreaga lume, fiind repere sigure care nu se vor schimba niciodată. Fac ceea ce-mi place și trăiesc Forever! Zilnic am grijă ca paginile de social media să conțină informații relevante pentru voi, să răspund întrebărilor și solicitărilor voastre și să vă ghidez pașii către cele mai bune practici în online.
 
Cunosc activitatea celor mai mulți dintre voi, mai ales în mediul online, și admir din tot sufletul răbdarea, bucuria, pasiunea și profesionalismul cu care foarte mulți faceți acest business. Apreciez grija pe care mulți dintre voi o aveți pentru a păstra frumos identitatea brandului Forever și cum transmiteți mai departe noilor generații din liniile paralele și noilor înscriși din echipa voastră toate aceste valori. Sunteți adevărate exemple.
 
Înainte de a acționa, gândiți-vă la următoarele aspecte: este informația pe care o transmit PRECISĂ, CORECTĂ, RELEVANTĂ, LEGALĂ și ÎN CONCORDANȚĂ CU VALORILE FOREVER? Fiți autentici, planificați-vă strategii de postări, descoperiți aplicațiile mobile, fiți consecvenți și respectați Politicile Companiei, Completarea la Politicile Companiei în mediul online și Ghidul unei afaceri etice, disponibile în contul vostru de FBO. În acest fel vă veți asigura o dezvoltare corectă și etică a afacerii voastre.
 
Discutați cu Sponsorul vostru despre ce anume puteți publica în mediul online, ținând cont de următoarele aspecte: marca Forever Living, promovarea produselor prin afirmații medicale, vânzarea produselor în online, previzionarea câștigurilor, organizarea de concursuri etc.
 
Vorbiți cu bucurie despre produsele voastre preferate și ajutați-i pe ceilalți să arate și să se simtă mai bine cu Forever.
 
Faceți o sărbătoare din calificarea fiecarui membru din echipa voastră, organizați prezentări online despre produse si live-uri axate pe beneficii. Folositi fotografii de calitate -> foto.foreverliving.com. Utilizați platforma FLP360 - cel mai important și complex instrument de monitorizare și de promovare a afacerii voastre Forever! Detalii pe http://flp360.foreverliving.com.
 
Fiti #ForeverProud de istoria companiei Forever, de liderii care s-au format aici și împărtășiți poveștile de viață ale celor care vă inspiră.
Iar noi, echipa de marketing – Cristina, Dana, Alexandra, Andreea și Marian – suntem aici pentru voi și suntem pregătiți să vă ajutăm și să vă răspundem tuturor întrebărilor pe [email protected].
 
Fiți mândri că sunteți Forever și împărtășiti cu cât mai mulți oameni acest stil de viață extraordinar! Aveți toate motivele să zâmbiți!"