DX4 - argumentele care il fac atuul reusitelor Forever (Interviu)

Cel mai nou pachet Forever – DX4 – face furori in toata lumea, inclusiv in Romania, inca de la lansare. Pliat perfect pe nevoile noastre actuale – este programul care pune pe pauza trepidatia, factorii de stres si ritmul alert care ne epuizeaza constant si ne invita sa respiram mai multa stare de bine. Mult mai multa stare de bine. Nu este doar un pachet care ne reechilibreaza mental si fizic, este generatorul succesului multor afaceri Forever. 
 
Si am aflat si care este secretul!
 
Am vorbit cu dr. Corina Balan, Manager Forever si consultantul nostru in materie de produse, despre experienta ei cu pachetul si am identificat impreuna argumentele care il fac atuul reusitelor in afacerile Forever Business Ownerilor.
 
1. Suntem bucurosi ca si Romania este printre tarile Forever care au lansat DX4 imediat dupa ce a fost anuntat la Raliul Global. Spune-ne in cateva cuvinte ce contine si ce aduce nou, pentru a ne da seama de ce a cucerit atat de repede intreaga lume Forever.
 
DX4 este un program care contine un pachet de suplimente si indrumari speciale pentru a te ajuta sa obtii in doar patru zile multiple beneficii pentru starea ta de bine.
 
Te ajuta in resetarea fizica si mentala, printr-o combinatie de alimente si suplimente care contribuie la:
 
• mentinerea senzatiei de satietate
• mentinerea hidratarii
• optimizarea felului in care te hranesti (devii mai atent si mai constient de felul in care mananci)
• descoperirea modului in care sa te hranesti sanatos si sa dobandesti obiceiuri bune
• reducerea poftelor alimentare in exces
• a fi mai constient de corpul tau si mai atent la nevoile lui – sa fii cu adevarat prezent in timp ce mananci, faci miscare si iti desfasori activitatile zilnice
• atingerea unei conexiuni optime minte-corp
 
Pachetul de suplimente include 7 produse nutritionale care actioneaza sinergic si ne sustin in deprinderea de noi obiceiuri sanatoase: 
 
• 5 suplimente absolut noi (Forever DuoPure - 8 tablete masticabile, un amestec de extracte vegetale cu efect antioxidant; Forever Multi Fizz - 4 tablete efervescente, bogate in vitamine cu gust de pepene verde, care te ajuta sa te fortifici in timp ce te hidratezi; Forever LemonBlast - 4 pliculete cu continut de fibre, vitamina C si magneziu, cu un gust picant delicios; Forever Sensatiable - 32 tablete masticabile, bogate in proteine si fibre, adevarate mici gustari cu gustul copilariei; Forever Plant Protein - 1 pachet, cu portii a cate 17 g de proteine complet vegetale)
• 1 produs reformulat - Forever Therm Plus - 12 tablete cu amestec de vitamine si extracte vegetale care intensifica arderile si iti redau starea de energie
• 1 produs existent deja - Aloe Vera Gel – care nu avea cum sa lipseasca din acest program, asa cum, daca ne dorim sanatate si vitalitate la superlativ, n-ar trebui sa lipseasca de pe masa niciunuia dintre noi – in nicio zi, indiferent daca il consumam in cadrul DX4 sau nu.
 
2. Stim ca ai tinut acest program si cand ne-am intalnit cu tine am vazut si simtit energia, bucuria si motivatia pe care le emanai. Spune-ne mai multe detalii despre cum ti s-a parut experienta DX4.
 
Da, am tinut acest program imediat ce a sosit la usa mea, cu mare entuziasm, constiinciozitate si bucurie. Si iata ce am simtit:
 
In timpul programului - nu mi-a fost deloc foame (nici nu am luat toate tabletele Forever Sensatiable si ma bucur, pentru ca am mai mancat din ele si dupa aceea -  sunt intr-adevar senzationale). Am avut multe constientizari pentru starea mea de sanatate, pe care sigur nu le-as fi avut fara DX4 care m-a provocat sa ies din zona de confort.
Am avut o energie fantastica, n-am baut deloc cafea (ceea ce este o mare realizare pentru mine), am dormit mult mai bine si m-am disciplinat sa fac miscare si sa beau suficienta apa.
Dupa program - nivelul de energie s-a pastrat, am continuat sa ma concentrez pe mine si pe nevoile mele pentru sanatate, beau cafea mai putina, dar mult mai multa apa, ma hranesc mai sanatos si mai constient.
 
3. Stim ca vorbesti zilnic cu foarte multa lume si in special cu foarte multi consumatori. Cu siguranta ai interactionat cu persoane care au testat programul si ti-au dat feedback-uri. Ce iti spun cel mai des?
 
Adevarat. Multi oameni au facut acest program, pentru ca, sa fim seriosi, cine nu are nevoie in ziua de azi de mai multa energie, putere de concentarere, concentrare asupra sanatatii, disciplina in stilul de viata?
Dintre cei cu care am vorbit (si sa stiti ca n-au fost putini), multi mi-au marturisit ca asa energie n-au mai simtit niciodata, mai ales ca au dobandit-o in doar patru zile, iar important este ca nivelul de energie si disciplina se mentine si dupa. 
 
Cu multi am discutat si au inteles ca toate acestea se obtin prin doua mecanisme importante: 
 
1. suplimentele absolut fantastice si excelent armonizate  
2. constientizarile pe care le ai atunci cand urmezi intocmai sfaturile si indrumarile din brosura. 
 
Practic, este un program personalizat, pentru ca fiecare are ceva specific de imbunatatit in alimentatie, stil de viata, atitudine fata de mancare, miscare, consum de apa.
 
De aceea este o experienta unica, pe care fiecare dintre noi, ca persoane cu o stare buna de sanatate, ar fi bine sa o urmam. Eu deja nu numai ca am planificat cand sa fac urmatorul DX4, dar l-am si cumparat, sa-l am in casa. 
 
4. La doua luni de la lansare si din experienta ta de pana acum, crezi ca DX4 are potential sa revolutioneze afacerea oricarui FBO? Iar daca da, cum consideri ca ar trebui sa promoveze FBO DX4 ca sa urce cu afacerea lui pe valul succesului?
 
In primul rand, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne gandim cu drag la toti oamenii pe care ii cunoastem, sa-i contactam cu iubire, sa ne pese de ei, de felul in care se simt. Sa-i ascultam si sa le impartasim, cu sinceritate, tot ceea ce am simtit cand am urmat acest program, asadar beneficiile pe care le ofera. 
 
Principalele obiectii pe care le au oamenii sunt fata de pret si comparatia cu pachetul C9 si as vrea sa le discutam putin.  
Sunt doua pachete complet diferite – unul de control al greutatii (C9) de noua zile si unul de reechilibrare mentala si fizica (de doar patru zile). Ambele sunt fenomenale si ne schimba vietile constant in moduri diferite.
 
Pretul pachetului DX4 este justificat, printre multe altele, si de faptul ca are in componenta mai multe produse decat C9 – sunt 7 produse – dintre care 5 noi-noute (care au necesitat studiu, testari si consultanta de specialitate – aspecte care costa foarte mult) - fata de cele 5 care se regasesc in C9. 
 
Plus o brosura cu nenumarate indrumari nu doar pe partea de suplimente si alimentatie, ci si wellness si meditatie – exercitii care au fost studiate si stabilite cu specialisti in domeniu, pentru ca rezultatele sa fie optime dupa doar patru zile.
 
Gandeste-te putin la patru zile obisnuite din viata ta – cu mesele fiecareia, ritmul ametitor, consumul energetic, nenumaratele activitati pe care le ai de facut si costurile acestora, atat in bani, cat si in starea de spirit. 
 
Poti considera pachetul DX4 nu doar o investitie in corpul si in starea ta de spirit, dar la o analiza atenta vei descoperi ca te scuteste de costuri mult mai mari, daca ai plati separat toate activitatile si mesele necesare care sa-ti ofere calitatea si nutrientii din produsele nutritionale din pachet.
 
Iata cu ce ar echivala sume echivaleaza DX4:
-  produse nutritionale care acopera patru zile - cost mediu al meniului /zi: 10 - 20 lei mic dejun + 30 - 40 lei pranz + 20 - 30 lei cina = 60 - 90 lei/zi x 4 zile = 240 – 360 lei (in functie de alegerile alimentare, care pot fi chiar mai costisitoare de atat, daca optam pentru alimente premium din punct de vedere nutritional)
- consultanta nutritionist: 200 - 400 lei
- consultanta coach motivational: 250 – 500 lei/sedinta, in functie de experienta (pentru ca setarea mentala in restartul starii tale de bine o faci cu sustinere)
- sedinte yoga / meditatie – 150 lei /4 zile
 
Total investitie – aproximativ 840 - 1400 lei (totalul  este mai mare fata de pretul pachetului si te costa, in plus, mai mult timp si energie – DX4 vine cu un ghid complet si pe partea de nutritie,  si de wellness, pentru fiecare zi si cu toate produsele de care ai nevoie).
 
Un alt aspect pe care sa-l avem in minte cand primim obiectii fata de pret este ca in pachetul DX4 avem produse care ne raman si dupa terminarea programului – din cele 15 portii de shake-uri proteice din plante, ne raman 7, multe dintre tabletele Sensatiable le putem folosi cu succes si dupa cele 4 zile, de fiecare data cand simtim nevoia. 
 
Sunt costuri pe care le amortizam in starea noastra de bine si in extra-doze de energie si vitalitate.
 
Nu in ultimul rand, cei care vor urma acest program vor dori sa-l faca din nou, periodic, si cand vor simti ca bateriile li se descarca vor solicita ei singuri un nou program. Starea de bine dobandita ii va fideliza in calitate de clienti.
 
Sa nu uitam si de faptul ca acest program este unic in piata de wellness si de aceea este bine sa-l facem cunoscut. Din punctul meu de vedere, acest produs, DX4 va genera un super val de energie si stare de bine. 
 
Depinde doar de noi: mai intai sa-l urmam, pentru ca apoi sa impartasim cu cei pe care-i iubim starea de bine dobandita.