Accepta provocarea si castiga premii inspirate de frumusetea Forever!

Am aflat deja ca balancing toner este secretul nestiut al frumusetii tenului, dar lui i se alatura alte produse din gamele infinite by Forever, targeted skincare si Sonya daily skincare system in rutina zilnica de ingrijire a tenului a sute de mii de femei din intreaga lume. Vrem sa stim care este mixul tau Forever perfect cu balancing toner!

Ce trebuie sa faci?

  • Achizitioneaza un balancing toner in perioada de desfasurare a campaniei (22 – 31.08.2019)
  • Posteaza pe Facebook si/sau Instagram o fotografie publica prin care ne arati cu ce produse Forever completezi beneficiile lui balancing toner pentru rutina ta zilnica de ingrijire a tenului.
  • Apoi, invita-ti prietenii sa iti aprecieze postarea.
  • La finalul perioadei de campanie, trimite-ne un link catre postarea publicata si dovada achizitionarii unui balancing toner in perioada campaniei pe [email protected], folosind la subject numele campaniei ”Mixul Forever perfect pentru un ten stralucitor!”, pana cel tarziu pe data de 3 septembrie, ora 16:00.

Ce poti castiga?

Creativitatea si numarul de aprecieri al postarii te pot face castigatorul unuia dintre cele 3 premii speciale care constau fiecare in cate un kit special de ingrijire personala format dintr-un portfard Sonya negru din piele ecologica lucioasa, un burete natural exfoliant Loofah si un prosop de fata din bumbac personalizat Forever, dimensiune 30x30cm.

Citeste cu atentie regulamentul concursului  si accepta provocarea!

In plus, nu uita ca la fiecare comanda care include un balancing toner, primesti garantat si un Facial Fabrique si un flacon Spray Bottle de 60 ml!

Spor la cumparaturi si mult succes tuturor!