Pur si simplu cel mai bun ceai pe care l-ai gustat vreodata

Realizat dintr-un amestec aromat de plante si condimente, Aloe Blossom Herbal Tea iti trezeste toate simturile si iti rasfata din plin papilele gustative cu o savoare unica. Revigorant, desi nu contine cofeina, Aloe Blossom Herbal Tea este combinatia perfecta pentru o senzatie deplina de calm si relaxare. 

 

Amestec natural de plante si condimente 

Ingredientele sale bogate in vitamine au fost atent alese si combinate in proportiile ideale, iar gustul desavarsit si aroma bogata sunt tot ce ai nevoie ca sa lasi in urma stresul si oboseala unei zile agitate si sa savurezi in liniste clipe unice de calm si relaxare.

Renumit pentru beneficiile sale, musetelul adauga o aroma florala, delicata. Dulceag, picant, patrunzator, cardamomul este bogat in minerale si, alaturi de savoarea deosebita a ghimbirului, cuisoarelor si scortisoarei, incalzeste corpul si relaxeaza mintea si inima. Regasesti in acest mix de ingrediente gustul unic si aroma inconfundabila. 


Ingrediente bogate in vitamine 

Gustul ispititor si aroma dulce-picanta a scortisoarei, ghimbirul, cuisoarele, piperul de Jamaica se combina perfect cu aroma proaspata, fructata a cojilor de portocala si a frunzelor de mure, iar mirosul suav, delicat al bobocilor de aloe, feniculului si Gymnema sylvestre confera calm si relaxare deopotriva.

Aloe Blossom Herbal Tea este pur si simplu perfect pentru orice ocazie: este proaspat, revigorant si calmant in acelasi timp, nu contine calorii si nici cofeina, fiind, astfel, ideal si in programele noastre pentru controlul greutatii.
Este la fel de delicios si fierbinte, simplu sau indulcit cu Forever Bee Honey, si rece, cu gheata, pentru o senzatie deplina de revitalizare. Pacea interioara si starea de bine sunt garantate. 


Aloe Blossom Herbal Tea

  • zero calorii
  • fara cofeina
  • aroma bogata, intensa

 

Fiecare cutie contine 25 de pliculete ambalate individual, pentru savoare maxima in fiecare ceasca.
Mai relaxat inseamna mai creativ, mai productiv

Aloe Blossom Herbal Tea nu este doar un bestseller Forever, unul dintre produsele cu care ne mandrim si care se bucura de apreciere in intreaga lume. Este si asul din maneca ta atunci cand vrei sa fii creativ si sa-ti surprinzi consumatorii sau partenerii de afaceri.

Ce experiente iti doresti sa le oferi clientilor tai si cum ai vrea sa-si aminteasca de tine? Creativitatea nu are limite atunci cand alegi cum sa combini produsele Forever pentru a le prezenta si altora. N-ai cum sa nu cuceresti o doamna sau domnisoara oferindu-i experienta suprema a unui rasfat spa la ea acasa. Si e atat de simplu! O masca Aloe Bio-Cellulose, un pliculet de Aloe Blossom Herbal Tea si chiar un Fast Break pentru o gustare sanatoasa si savuroasa. Ce si-ar putea dori mai mult decat hidratarea profunda a tenului cu o masca unica, relaxarea si revigorarea corpului si a mintii cu aroma intensa a ceaiului?! Asigura-te ca ii lasi datele tale de contact, cu certitudine isi va dori sa repete experienta si iti va deveni client fidel. 


Ceaiul si beneficiile pentru piele

Ceaiurile din plante pot fi un ingredient minunat in rutina zilnica de ingrijire a pielii. Pune apa fierbinte intr-un bol si lasa un pliculet de ceai la infuzat. Acopera-ti capul cu un prosop, deasupra bolului, si inspira aburii binefacatori, pentru un ten ce se va simti deplin revigorat. Sau, daca simti ca ai ochii obositi, umflati, scufunda pliculetele de ceai in apa fierbinte pentru cateva minute, scurge-le si lasa-le sa se raceasca. Apoi aplica-le pe pleoapele inchise pentru cel putin 15 minute.


Aloe Blossom Herbal Tea… altfel  


• Trezeste-ti simturile cu un cidru fierbinte cum n-ai gustat niciodata!

240 ml cidru de mere
1 baton de scortisoara
1 pliculet Aloe Blossom Herbal Tea
2 lingurite Forever Bee Honey

Incalzeste cidrul de mere la foc mediu, pana aproape de punctul de fierbere. Pune-l in cana, adauga un pliculet de Aloe Blossom Herbal Tea si cele doua lingurite de Forever Bee Honey. Foloseste batonul de scortisoara ca sa amesteci si lasa-l in cana, pentru un plus de aroma.

 

• Sorbet aromat cu Aloe Blossom Herbal Tea

225 g zahar
240 ml apa
360 ml apa fierbinte in care infuzezi 3 – 4 pliculete de Aloe Blossom Herbal Tea
1 lingurita zeama de lamaie
1 lingurita coaja de lamaie
Forever Bee Honey si batoane de scortisoara pentru decor

Pune apa la foc mediu. Adauga zaharul si amesteca pana se dizolva, apoi lasa sa fiarba pentru 5 minute, pana se formeaza un sirop. Lasa-l sa se raceasca si pune-l la frigider. Adauga zeama si coaja de lamaie in siropul de zahar. Dupa ce ai infuzat pliculetele de Aloe Blossom Herbal Tea in apa fierbinte si si-au lasat aroma placuta, lasa sa se raceasca si adauga infuzia peste siropul de zahar cu lamaie. Pune amestecul in masina de inghetata sau, daca nu ai un astfel de aparat, pur si simplu in congelator si amesteca din cand in cand, pana ingheata. Serveste cu un strop de Forever Bee Honey deasupra si batoane de scortisoari ca decor.