Alpha-E Factor – pielea ta merita ce e mai bun!

Se anunta cea mai bogata primavara pentru pielea ta. Considerat un “corn al abundentei”, datorita numeroaselor ingrediente valoroase care ofera pielii tot ce are nevoie pentru a-si etala stralucirea, Forever Alpha-E Factor reprezinta martisorul ideal pentru chipul oricarei doamne sau domnisoare in acest sezon.

De ce Forever Alpha-E Factor?

Forever Alpha-E Factor este o capodopera in materie de produse de ingrijire si isi merita toate laudele, pentru ca ofera tenului ceea ce alte produse cosmetice cu greu o pot face. Este un fluid antioxidant conceput pentru a combate actiunea radicalilor liberi responsabili de 80% dintre efectele nocive asupra pielii.

  • Actioneaza ca agent de regenerare cutanata.
  • Amelioreaza elasticitatea cutanata
  • Normalizeaza comportamentul tenurilor uscate
  • Indicat si celor mai sensibile tenuri
  • Hidrateaza pielea strat cu strat, in profunzime.

Ce il face atat de valoros?

Ingredientul principal al produsului poarta semnatura Forever - gelul stabilizat de Aloe vera, cu toate proprietatile sale benefice. Cu textura sa fina, Forever Alpha-E Factor este imbogatit cu vitaminele A, C si E, ulei din boabe de limba-mielului si bisabolol. Printre cele mai valoroase ingrediente existente in acest produs se numara:

Vitamina E (tocoferol si acetat de tocoferil ) – “vitamina pielii” cu rol antioxidant, combate actiunea radicalilor liberi, catifeleaza si hidrateaza epiderma;

Vitamina A (retinil palmitat) - antioxidant puternic, ce amelioreaza elasticitatea si hidrateaza pielea, reducand scuamele si crustele;

Vitamina C (ascorbil palmitat) – antioxidant ce amelioreaza elasticitatea pielii si previne cicatrizarea inestetica a leziunilor cutanate;

Lecitina – excelent emolient ce amelioreaza supletea pielii;

Uleiul din seminte de limba-mielului – furnizeaza pielii acid gama-linoleic (un acid gras esential) ce contribuie la restabilirea nivelului de hidratare;

Bisabolol – ingredient natural cu usoara aroma de citrice, ce calmeaza si cele mai sensibile epiderme;

Triglicerida caprilica / caprica – substante emoliente naturale din ulei de nuca de cocos, hidrateaza epiderma fara a lasa urme grase;

Ulei din seminte de soia – un agent de hidratare cu proprietati antioxidante care imbunatateste textura pielii.

Acestor ingrediente naturale li se alatura agenti de umectare si emulsifianti pentru a crea unul dintre cele mai interesante produse pentru ingrijirea pielii.

Cum se foloseste?

Se aplica la nivelul fetei, pe gat sau oriunde este nevoie pe piele. Cateva picaturi aplicate cu ajutorul pipetei, urmate de un masaj usor al zonei, sunt suficiente pentru ca produsul sa fie absorbit in piele si sa actioneze pentru o piele bine hranita si cu un aspect sanatos.

Ce urmeaza dupa Forever Alpha-E Factor?

Forever Alpha-E Factor este un produs care poate fi folosit de sine statator in rutina ta de infrumusetare, datorita ingredientelor complexe care asigura pe deplin hidratarea si hranirea pielii in profunzime.

Cu toate acestea, in functie de nevoile pielii, Forever Alpha-E Factor se completeaaza perfect cu alte produse Forever de ingrijire, care targeteaza ideal fiecare zona si nevoie a tenului tau.

Forever Alluring Eyes este o crema revitalizanta pentru zona delicata din jurul ochilor pentru a diminua cearcanele, ridulele si ridurile.

R3 Factor Skin Defense Creme - Contribuie la mentinerea nivelului de hidratare, la restabilirea elasticitatii si la reinnoirea aspectului epidermei.

Recovering Night Crème - Crema delicata care hidrateaza, calmeaza si reface aspectul tenului pe durata somnului de noapte.

Este timpul sa oferi tenului tau ceea ce merita: tot ce e mai bun din natura! Ai toate ingredientele, selectionate atent si adaptate nevoilor fiecarui tip de ten, intr-un produs de exceptie marca Forever.

Primavara aceasta se poarta Forever Alpha-E Factor!