Martisoarele Forever aduc primavara pe buzele tuturor

Aloe Lips va face sa zambiti si devine cel mai frumos vestitor al primaverii. Astfel, pentru fiecare Lips cumparat, primiti un card special cadou*.

Oferiti martisoarele noastre tuturor doamnelor si domnisoarelor dragi din viata voastra.

Urati-le "O primavara frumoasa" in stilul Forever si aratati-le in acelasi timp grija si dragostea pe care le-o purtati.

Legenda Martisorului spune ca, odata, demult, Soarele preschimbat intr-o fata frumoasa a coborat intre oameni si a fost rapit de un Zmeu. Martisor era numele voinicului care l-a eliberat, iar sangele sau, varsat pe neaua alba, se pastreaza in snurul alb cu rosu care insoteste fiecare cadou oferit simbolic in data de 1 Martie a fiecarui an, pentru a marca inceputul primaverii.

Martisorul sugereaza curajul voinicului si renasterea naturii, doua dintre trasaturile cu care se identifica si spiritul Forever. Este nevoie de curaj, de planificare si de implicare constanta pentru a-ti duce la indeplinire visurile, pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus atunci cand ai ales sa devii FBO. Iar anul pe care l-am traversat, cu provocarile si particularitatile sale ne-a aratat ca este nevoie sa ne reinventam, sa fim deschisi, sa alegem o abordare noua, sa renastem. Mai mult decat atat, produsele Forever au fost create pentru o revitalizare a organismului, o schimbare venita din interior, dar vizibila in exterior, printr-un aspect mai sanatos, care sa reflecte o stare de bine.

Cel mai frumos martisor este intotdeauna Forever! Aflati mai multe despre Aloe Lips din filmuletul de mai jos si dati mai departe vestea.

                                   

*Campania este disponibila, atat la comenzile plasate online, pe foreverliving.ro, cat si in toate centrele de distributie Forever din tara, in limita stocurilor disponibile.

Aduceti primavara pe buzele tuturor cu martisoarele Forever!