Aloe Life - editia mai 2021

Aloe Life, lectura ta de vara cu informatii fresh din lumea Forever este disponibila acum in limba romana si te asteapta in contul tau de pe foreverliving.ro / foreverliving.md – sectiunea Materiale informative online, sau o poti descarca prin click aici. Este mai mult decat o brosura, este un instrument de business.

Lasa-te inspirat de articolele si ideile pe care ti le impartasim in paginile brosurii. Aloe Life este un instrument de business complex, pe care il poti folosi din plin pentru dezvoltarea afacerii tale, o adevarata carte de vizita a oportunitatii Forever, a felului in care ea a schimbat in bine atat de multe vieti, a produselor de top si stilului de viata sanatos si activ pe care il promoveaza Forever Business Ownerii din intreaga lume.

Ce vei descoperi rasfoind noul numar Aloe Life?

•    Tintind inaltimile - o privire in profunzimea parteneriatului Forever cu surorile gemene Tashi si Nungshi Malik, care au nu mai putin de 9 recorduri mondiale la activ, au cucerit cei mai inalti munti de pe glob si inspira generatia viitoare de femei sa isi urmeze visurile.

•    Pregateste-ti geanta perfecta pentru plaja - nu uita lucrurile esentiale de care ai nevoie cand urmeaza sa stai la soare – iti dam noi cateva idei!

•    Finanteaza-ti lista visurilor pentru vara - asigura-ti un venit suplimentar pentru a-ti pune in aplicare planurile de calatorie sau visurile pe care le ai pentru vara asta – un indiciu? Oportunitatea Forever, bineinteles! Poate fi un articol care inspira multi prospecti sau viitori membri ai echipei voastre – asadar, dati share si impartasiti brosura in jurul vostru!

•    Aloe acasa - un ghid al produselor Aloe vera pe care ar trebui sa le ai oricand in casa. Sunt doar cateva dintre cele mai importante, dar noi stim ca e greu sa ne limitam doar la atatea! Toate produsele Forever isi gasesc un loc in casa noastra.  

•    Suplimentele care simplifica totul - un ghid care iti arata cand trebuie sa iei suplimente alimentare si de ce – bine de stiut, de invatat si de educat si pe altii, nu-i asa?! Impartaseste acest articol cu toti cei din jurul tau si ajuta-i sa descopere mai bine puterea suplimentelor alimentare in stilul de viata modern.

•    Adevarul despre stres - cum iti poate afecta stresul viata in moduri la care nu te astepti. Aruncam o privire mai atenta asupra acestui cuvant frecvent intalnit, dar caruia poate nu ii acordam importanta necesara – si asta s-ar putea sa ne coste! Nu e nevoie sa se intample acest lucru! Avem idei si solutii! 

•    Integrarea verticala - cum controlul costurilor si al calitatii reprezinta un castig pentru clientii Forever – un articol perfect pentru oricare dintre clientii sau consumatorii vostri. Invitati-i sa patrunda in lumea calitatii Forever si sa inteleaga mai bine produsele pe care le consuma. Un articol care ne face cinste si reprezinta un atu in fiecare prezentare. Faceti-l cunoscut!

Cea mai buna parte din construirea afacerii tale Forever este ca tu detii controlul si poti alege cat de mult timp vrei sa aloci si cat de mult vrei sa te implici. Poate cateva ore pe saptamana vor fi suficiente pentru a te ajuta sa-ti duci la indeplinire lista de dorinte pentru vara. Sau poate vrei sa-ti stabilesti obiective mai mari – sa zbori cu avionul la clasa I sau sa te cazezi la un hotel cu mai multe stele fata de cum obisnuiai. Cu Forever, ai libertatea de a decide si de a lucra pentru implinirea visurilor tale, in propriul ritm.

Bucura-te de o lectura captivanta si intampina vara Forever cu bratele deschise si in plina forma!