Acum e momentul sa...

-          … daruiesti din suflet! Decembrie este luna cadourilor, iar Forever este furnizorul oficial de stil de viata al lui Mos Craciun. Fa-le o bucurie celor dragi si inveseleste-le sarbatorile cu daruri din afacerea ta.

-          … te pregatesti pentru a intampina noul an – rasfatul suprem este garantat cu produsele din gama infinite by Forever si aloe bio-cellulose mask.

-          … sa te gandesti la masa de Craciun! Turta dulce traditionala va fi si mai buna daca ii adaugi Forever Bee Honey si daca o servesti alaturi de o ceasca aromata de Aloe Blossom Herbal Tea.

-          … adaugi hrana verde alimentatiei tale. Stim cu totii ca iarna nu ne aduce pe masa destule alimente proaspete, de aceea Fields of Greens este suplimentul perfect pentru a combate carentele nutritionale din anotimpul rece.

-          … iti reincarci bateriile. In decembrie alergi dupa cadouri, trebuie sa faci fata unei curatenii generale si pregatirii unui adevarat festin. Apoi, te pui pe colindat si dupa aceea mai trebuie sa fii si o gazda impecabila. Secretul tau? Il stim doar noi: FAB.

-          …  fii creativ in dezvoltarea afacerii. De ce sa nu profiti de faptul ca vei avea musafiri? Pregateste-le cocteiluri cu bauturile tale preferate din Aloe vera si Forever Pomesteen Power, si, pe langa aprecierile de rigoare cu privire la creativitatea ta, iti vei mari considerabil si bonusul si, de ce nu, si echipa.

-          … spui „Te iubesc!” din toata inima. Luna decembrie este prilejul perfect sa le spui tuturor celor dragi cat de mult inseamna pentru tine, sa-i imbratisezi cu bratele si cu sufletul si sa le arati, astfel, ca sunt de neinlocuit in viata ta.

Sarbatori fericite, pline de dragoste!