Sponsor:
Cosul Meu

Freedom2Go

Rating:
100% of 100
441,17 RON
Puncte credit
0.455
Cod #
306
Stoc epuizat
  • Contine glucozamina, condroitina si MSM
  • Delicios gust de rodie
  • Ambalaj practic, sub forma de plic, usor de transportat si usor de folosit

Bucurati-va de toate binefacerile pe care le ofera Forever Freedom® cu gust exotic de rodie, prezentat acum intr-un ambalaj comod si usor de transportat. Forever Freedom2Go contine glucozamina, condroitina, MSM (metil-sulfonil-metan) si suc dulce de rodie bogat in antioxidanti, alaturi de binefacatoarele ingrediente prezente in formula noastra brevetata de gel stabilizat de Aloe vera.

Sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina sunt doua substante proprii organismului, cu rol demonstrat pentru mentinerea mobilitatii si functionarii corespunzatoare a articulatiilor. Metil-sulfonil-metanul (MSM) constituie o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor. Glucozamina, condroitina si MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de aparare ce consolideaza articulatiile.

Acestor ingrediente li s-a adaugat suc dulce de rodie, bogat in antioxidanti (contine o cantitate mai mare de polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde sau afinele negre) si, astfel, s-a obtinut o bautura delicioasa, o combinatie de mare succes! Este important de amintit ca fiecare doza pentru consum zilnic este ambalata intr-un plic practic si comod, usor de transportat si usor de folosit. Deschide-l acum si savureaza binefacatoarea bautura Forever Freedom2Go!    

Gel stabilizat* de Aloe vera (suc) 81,4%, concentrat natural din suc de rodie (Punica granatum), fructoza, sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, aroma naturala de rodie, acid citric (corector de aciditate), metilsulfonilmetan, sorbat de potasiu (conservant), tocoferol (antioxidant).

Bautura pe baza de gel stabilizat de Aloe vera si suc natural de rodie, cu sulfat de glucozamina.

Continut: 30 plicuri

A se agita energic inainte de utilizare. Continutul unui plic se va administra in 1-2 prize pe parcursul unei zile, preferabil inainte de mese. Cantitatea ramasa neconsumata dupa deschidere se va pastra la frigider. Aceasta cantitate va fi  consumata in decurs de 24 de ore, pentru obtinerea unor rezultate optime. A nu se consuma produsul daca ambalajul prezinta deteriorari.

Write Your Own Review
Recenzie la:Freedom2Go
Rating