Cosul Meu

Avantaje NC/FBO

Atunci când completezi formularul de înscriere, ai două mari posibilităţi de câştig: vânzarea cu amănuntul şi marketingul în echipă. 

Vânzarea cu amănuntul

Imediat ce te înscrii poţi să cumperi produsele la preţ NCP - cu 15% mai mic decât preţul recomandat de vânzare. Comercializează-le apoi la preţul recomandat de vânzare şi vei obţine un profit de 22%. Mai exact, pentru fiecare 100 de euro investiţi în produse vei avea un profit de 22 de euro. 

După ce acumulezi 2 puncte credit în nume propriu, adică după ce faci cumpărături de aproximativ 320 de euro, poţi cumpăra produsele la preţ de depozit (cu 30% mai mic decât preţul recomandat de vânzare), urmând ca atunci când le comercializezi la preţul recomandat de vânzare să te bucuri de un profit şi mai mare - de 43%. Asta înseamnă că pentru fiecare 100 de euro investiţi acum vei avea un profit de 43 de euro.

Această variantă este potrivită pentru FBO care doresc să realizeze un venit de 400-600 euro/lună (timpul investit în activitatea Forever ar trebui să fie de 2-4 ore pe săptămână).

Marketingul în echipă

Aceasta este partea cu adevărat interesantă, pentru că îţi permite să-ţi construieşti o afacere care îţi va asigura independenţă financiară.

Dezvoltă-ţi echipa şi vei primi între 3% şi 13% Bonus de Volum pentru vânzările echipei tale, în funcţie de nivelul la care te afli în Planul de Marketing.

Lucrează împreună cu echipa pentru a forma lideri şi vei primi, în plus faţă de bonusul aferent vânzărilor, un Bonus de Conducere între 2% şi 6%.

Exemple:

  • Ajută 2 persoane sponsorizaţi personal să atingă nivelul de Manager şi să-şi formeze la rândul lor propria echipă şi poţi câştiga între 2.000 şi 4.000 de euro pe lună.
  • Ajută 5 persoane sponsorizate personal să atingă nivelul de Manager şi să-şi formeze la rândul lor propria echipă şi poţi câştiga între 6.000 şi 9.000 de euro pe lună. Dedică-te exclusiv activităţii Forever şi vei putea deveni unul dintre liderii de succes cu venituri anuale de peste 250.000 de euro!