Cosul Meu

Aloe Scrub

Rating:
100% of 100
81,59 RON
Puncte credit
0.063
Cod #
238
In stoc
  • Exfoliant natural pentru fata si corp
  • Pregateste epiderma pentru aplicarea produselor cu actiune hidratanta
  • Actiune de exfoliere delicata, ce permite utilizarea zilnica

Forever Aloe Scrub inseamna mai mult decat curatarea in profunzime a epidermei. Datorita compozitiei sale unice, bazate pe gel stabilizat de Aloe vera si microsfere solide din ulei de jojoba, Aloe Scrub este suficient de delicat pentru a putea fi folosit zilnic, dar suficient de puternic pentru a permite exfolierea eficace a celulelor moarte si detritusurilor acumulate in pori. Cele doua ingrediente naturale faciliteaza procesul de reinnoire celulara si protejeaza epiderma de actiunea prea agresiva, deshidratanta, a exfoliantelor sintetice, clasice.

Forever Aloe Scrub elimina celulele moarte si resturile celulare care astupa porii. Prin actiunea sa, tenul tern va capata un aspect luminos, radios, innoit.

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, ulei hidrogenat de jojoba, glicerilstearat, propilenglicol,  cocoilizetionat sodic, oxid de lauramina, alcool cetilic, cocamidopropilbetaina, PEG-100- stearat, dioxid de siliciu hidratat, lactat de sodiu, tocoferol (vitamina E naturala), acid citric, acid ascorbic (vitamina C), diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum, colorant albastru FD&C nr.1.

Masa neta: 99 g

MOD DE UTILIZARE:

Se aplica pe epiderma umezita si se maseaza usor, circular, timp de 2-3 minute, evitandu-se regiunea perioculara si pastrandu-se umiditatea optima de lucru, dupa care se indeparteaza prin clatire si se usuca prin tamponare cu un prosop curat si moale.

Write Your Own Review
Recenzie la:Aloe Scrub
Rating