Cosul Meu

Aloe Refreshing Toner

170,12 RON
Puncte credit
0.128
Cod #
279
In stoc
  • Contine extract de ceai alb
  • Nu contine alcool
  • Improspateaza si hidrateaza tenul

Lotiunea tonica Sonya® Aloe Refreshing Toner cu extract de ceai alb furnizeaza pielii substantele necesare pentru un nivel optim de hidratare.

Aceasta lotiune tonica nu contine alcool si asigura concomitent efect hidratant si de improspatare. Se va aplica dupa demachierea tenului cu Sonya® Aloe Purifying Cleanser, iar epiderma va beneficia imediat de calitatile nutritive ale gelului stabilizat de Aloe vera si extractelor de ceai alb si castravete.

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, glicerina, metil glucet-20, sorbitol, hialuronat de sodiu, PEG-120 esteri de ceara de jojoba, lactat de sodiu, beta-glucan, extract din frunze de ceai alb (Camellia sinensis), extract de castravete (fruct) (Cucumis sativus), alantoina, 1-2 hexanediol, caprilil glicol, tropolon, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, tridecet-9, acid citric, EDTA disodic, parfum.

Volum net: 177 ml

Se va folosi dimineata si seara, dupa demachierea efectuata cu Sonya® Aloe Purifying Cleanser. Se tamponeaza usor fata, decolteul sau zona dorita cu ajutorul dischetelor demachiante imbibate cu produs.

Inca nu sunt recenzii la acest produs Fii primul care adauga o recenzie.
Scrii pentru: Aloe Refreshing Toner as
Rating